Legal24 Advokatfirma er et selvstendig advokatfirma som ble etablert i 2012 og har siden den gang opplevd en utrolig vekst og utvikling. I 2017 hadde vi vokst ut av våre gamle lokaler og måtte flytte til nye, større lokaler i Universitetsgata 8. Selv om vi holder til i Oslo sentrum, bistår vi klienter over hele landet.

Vi har fokus på yte høy grad av service, være løsningorienterte og oppnå de beste løsninger for våre klienter.

Vi leverer juridiske tjenester innenfor de fleste privatrettslige områder, til både privatpersoner og bedrifter. Vi har særlig kompetanse innenfor fast eiendoms rettsforhold og familierett. Vi tilbyr kvalifisert bistand innen forsikringsproduktene Boligkjøperforsikring og Advokatforsikring.

Legal24 tilbyr juridisk rådgivning på nett hvor man kan enkelt komme i kontakt med våre advokater via chat eller videosamtale. Vi har automatiske veiledere og kontrakts-generering basert på dine opplysninger. Ved å benytte deg av våre digitale tjenester får du god kvalitetssikker rådgivning til fornuftige priser fra erfarne advokater.

 

 

Vår arbeidskultur er bygd på verdiene engasjement, ydmykhet og faglig dyktighet.

Vi er stolte av å kunne kalle oss for en «Gaselle-bedrift» i 2017. For å komme inn på DNs gaselleliste, må bedriften de siste fire år ha omsettning på over 1 million, levert godkjente regnskaper, minst doblet omsetningen, positivt samlet driftsresultat og omsetningsvekt hvert år.